Världens Bästa Morgon med Zenit Design

8 april, 2016 - 08:00 - 09:30

DESIGN THINKING!

Detta får du: En genomgång av designmetoder och vad Design Thinking egentligen är. Du får en inblick i när och hur hantverket bidrar till bättre lösningar. Vi visar exempel och går på djupet kring olika verktyg och metoder för tjänstedesign och designstrategiarbete.

För dig som: oavsett om du ska möblera det nya köket eller skapa en effektivare organisation är detta en morgon fylld av designverktyg.

Detta tar du med dig: God frukost, nya kontakter och inspiration i hur du kan ta dig an utmaningar med hjälp av designverktygslådan.

Diskussionsklubb: Efter seminariet bjuder vi in de som vill att vara med i en diskussionsklubb där vi tillsammans reder ut olika sorters frågor kring design. Vi älskar ju detta tema, så passa på att studsa frågor kring hur du ska angripa olika utmaningar ni har framför er.

Om Zenit Design: En designbyrå med huvudkontor i Malmö som jobbar med allt från produktdesign, tjänstedesign och förpackniningsdesign till slutlig konstruktion och produktion. Drygt 1000 projekt har det blivit under årens gång, såväl lokalt som globalt.

Var: Media Evolution City, Varvsgatan 6A, Malmö
När: 8 april klockan 8:00
Hur: Frukosten står uppdukad från 8:00, seminariet börjar 8:30 och varar cirka en timma. Därefter finns möjlighet till fördjupande workshop med designers från Zenit.
Anmälan: Här!

Världens Bästa Morgon riktar sig till Media Evolutions medlemmar.
Varmt välkomna!