Klart Ledarskap

7 april, 2016 - 08:00 - 8 april, 2016 - 17:00

För dig som vill lyckas bättre med att ta fram hela potentialen i dig själv och i människorna du leder!
Klart Ledarskap är för dig som vill utveckla din förmåga att leda organisationer så det både
blir bra resultat och så människor mår bra. För dig som vill tillämpa ett coachande förhållningssätt och
samtidigt själva var tydlig. För dig som vill kunna ge och ta feedback, så det skapar lärande och energi, istället för att skapa låsningar och irritation. För dig som vill skapa en organisationskultur där lärande, arbetsglädje och resultat samskapas.

Programmet är 4 dagar och upplevelsebaserat och verksamhetsnära.
Syftet är att:
-träna färdigheter för att upprätthålla samarbete och partnerskap (partnerskap definierar vi som att känna ett starkt engagemang för att det gemensamma projektet/uppdraget ska bli framgångsrikt)
-träna färdigheter för att leda team som presterar och lär samtidigt (vi lever i en snabbrörlig värld och ofta behöver vi ändra, justera och lära på vägen, leda lärande handlar mycket om att leda processer)
-träna färdigheter för att underlätta självdifferentiering, (ett ganska nytt ord för många, det handlar om att kunna leda sig själv och se sin del i sammanhanget samt att därigenom kunna leda andra i deras förmåga att skapa medvetenhet kring sig själva, sina bidrag och därmed skapa ett ökat ansvarstagande)
Programmet fungerar både internt med alla deltagare från samma verksamhet och externt i blandade grupper.

Var: Ronneby brunn,
När: 7-8 april
Avgift: 24.000 kr per deltagare + internatkostnad c:a 4.000 kr, moms tillkommer.

Anmälan sker via mail: camilla [at] expandio [dot] se">camilla [at] expandio [dot] se , skriv ANSÖKAN KLART LEDARSKAP i rubrikraden.

Medlemmar i Media Evolution får 25% rabatt.