Virtual Is the New Reality!

8 juni, 2016 - 12:00 - 18:30

BoostHbg packar ner sina VR-brillor och tar en dagstripp till Media Evolution City i Malmö så att du kan testa på VR! Drop-in från 12:00 - 18:30 Så sväng förbi på en tur!

Vill du veta mer om VR, hur det funkar, vad det finns för affärsmöjligheter och vad BoostHbg planerar till hösten så håller Boosts chef och VR-junkie Annika Gustafson två föreläsningar om VR - hur tekniken kan användas och påverka våra liv i framtiden. En kl 12:30 och en 17:30.

Vi utlovar även flera andra spännande skånska VR-aktörer på plats under dagen.

Vad är VR?
Virtual reality eller som en kan säga på svenska virtuell verklighet är när du får uppleva en annan verklighet än den du traskar runt i varje dag. Med hjälp av teknik som Oculus Rift, Samsung Gear och Google Card board brillor bjuds du på en (ut)flykt in i en annan värld i 360° Det är en upplevelse bättre en TV. Titta upp, titta ner, vänd dig om, vad ser du?

Vi ses vid VR-brillorna på Media Evolution City!
Ingen anmälan behövs - det är bara att komma förbi när det passar :)