Social Innovation Summit

25 oktober, 2016 - 09:00 - 26 oktober, 2016 - 16:30

Social Innovation Summit är Sveriges årliga mötesplats för social innovation.

Här samlas entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att hitta nya, innovativa lösningar på några av våra mest angelägna samhällsutmaningar.

Missa inte årets händelse – köp din biljett nu!
Early bird gäller fram till 10 juli.

Social Innovation Summit 2016 äger rum den 25-26 oktober, på Slagthuset i Malmö. Under två dagar identifierar vi framtidsfrågor, arbetar tvärs över sektorer och utvecklar gemensamt ny kunskap om social innovation. Vi erbjuder inspirerande exempel från dem som ligger i framkant och får lyssna till olika experter; allt i ett dynamiskt program med spännande, parallella spår och teman som är lika aktuella i Sverige som globalt. Årets teman är: Jobb, Hälsa & Integration

Läs mer om programmet här!