Techday- SMART INDUSTRI

21 september, 2016 - 08:30 - 16:30

Välkommen att ta del av industriella framtidsspaningar!

Tema för Techday 2016: Smart industri!

Vad är smart industri? Vad är industriell smartness? Vi dyker ner i de heta frågorna kring digitalisering, automatisering, produktutveckling och kompetensförsörjning. Och vi gör det tillsammans – lär och dela med dig är dagens ledord!

Techday arrangeras av IUC Syd och är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, som vill följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter.

Hur förbereder vi oss för det som vi ännu inte vet ska hända? Här får vi ta del av experternas industriella framtidsspaningar!

Techday ger en bild av möjligheter och utmaningar. Vi visar på den teknikutveckling vi har att förhålla oss till, tar del av intressant forskning, och diskuterar den omställning som följer på teknikutvecklingen, med nya affärsmodeller, nya yrkesroller etc.

När: 21:e september, 08.30-16.30
Var: S:t Gertrud i Malmö
Mer information och anmälan här!

15% rabatt på priset för medlemmar i IUC Syd eller Techtank.