Världens Bästa Morgon om Workplace and Health

9 december, 2016 - 08:00 - 09:30

Workplace & health; Hur hälsan på ditt kontor, i företaget och livet hänger ihop.

Vi spenderar nästan all vår tid inomhus. Byggnaders utformning har en enorm påverkan på hur vi människor mår och presterar. Kan utformningen av kontoret motivera till bättre hälsa och öka känslan av välbefinnande? Och hur gör man detta i praktiken?

Skanska har under 1 års tid kört en hälsopilot på det egna kontoret i Malmö för att utvärdera hur ett företag kan hjälpa sina anställda att göra hälsosamma val i vardagen. Med hjälp av bland annat Twiik - en digital tjänst som ger medarbetaren och organisationen data på hur man mår och erbjuder program med dagliga, smarta utmaningar för att bygga sundare vanor.

Tillsammans utforskar och utmanar Skanska och Twiik vad en sundare arbetsplats innebär och hur man fysiskt och digitalt kan skapa förutsättningar för personal att må och prestera fantastiskt.

Upplägg:
Yes, vi laddar för en härlig start på dagen genom Världens Bästa Morgon. Föreläsningen varar i en timme och börjar klockan 8.30 (frukost serveras från kl 8:00). Det blir mysigt, go frukost, nya tankar, verktyg och möjlighet att träffa nya kompisar. Frukost + föreläsning är endast för våra medlemmar.

När: Fredag 9/12
Tid: 08.00-09.30 (Frukost serveras från 08.00, föreläsningen startar kl 09.00)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö
Vad: Världens Bästa Morgon med Skanska & Twiik, om hur hälsan på ditt kontor, i företaget och livet hänger ihop.
För vem: Media Evolutions medlemmar

Anmälan sker här!