Vi har flyttat in!

20 oktober, 2016 - 15:30 - 18:00

Nu gör vi en nysatsning på vårt Malmökontor, vilket bland annat innebär att vi flyttat in i nya lokaler på Media Evolution City. Detta vill vi fira med en mingelfest tillsammans med nuvarande, tidigare och potentiella uppdragsgivare och samarbetspartners.

Eftermiddagen bjuder bland annat på en miniföreläsning av vår delägare Göran Hallin som kommer att prata om hur digitaliseringen utmanar offentlig analys och utvärdering. Du kommer också erbjudas möjligheten att diskutera er organisations utmaningar i form av speed consulting med någon av våra seniorkonsulter. Utöver detta kommer det finnas flera goda möjligheter till intressanta samtal och nya kontakter.

Ta gärna med dig en kollega eller vän!

Datum: Torsdag 20 oktober
Tid: 15.30- så länge det är trevligt
Plats: Multirummet, Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a, Malmö
Mat & dryck: Snittar från Yallatrappan och något gott att dricka.
Anmälan: Via e-post till Josefin Aggestam, josefin [dot] aggestam [at] kontigo [dot] se

Varmt välkommen!