Konjunkturfrukost med Unionen Sydväst

18 november, 2016 - 08:30 - 10:00

Fortsatt full fart eller dämpat läge? Hur ser konjunkturläget ut, och vilka utmaningar står vår region och vårt näringsliv inför? Unionen Sydväst släpper en exklusivt framtagen konjunkturprognos och med den som utgångspunkt guidar Unionens chefekonom Lars Jagrén oss genom vår regions möjligheter och utmaningar.

Unionen Sydväst har även bjudit in två experter som kommer att bidra med sina perspektiv och synpunkter. Det är Pernilla Johansson, chefekonom på Handelskammaren, som kommer att diskutera Skånes utveckling med utgångspunkt i Produktivitetskommissionens arbete och Magnus Engelbäck, regionchef för Företagarna. Han berättar om företagens utmaningar kopplat till konjunkturutvecklingen i vår region. Naturligtvis är vi även nyfikna på att höra hur era tankar går.

När: 
18 november
Tid: 
08.30-09.45. Vi frukostminglar mellan 08.00-08.30.
Var: 
Media Evolution City, Västra Varvsgatan 6A, Malmö. Lokal: Utbildningsrummet.
OSA senast fredagen den 11 november till anmalan [dot] sydvast [at] unionen [dot] se
Varmt välkommen!