It´s Sharing Club! 2/2

2 februari, 2017 - 12:00 - 13:00

Det finns mycket innehåll och kloka tankar att ta del av i dagens kanaler. Vårt koncept ”Sharing club” är ett koncept att dela med sig av egen eller spanad kunskap under en torsdagslunch - tillsammans. Denna gång handlar Sharing Club om Google, Facebook, Instagram och varför EU stretar emot - tillsammans med Ramberg.

Nästa år börjar EU:s nya dataskyddsförordning gälla. Skydd mot behandling av personuppgifter är en fundamental rättigheter för alla EU-medborgare. Förordningen innebär ökade krav och skyldigheter för företag som behandlar information om enskilda och ger enskilda ett ökade rättigheter och skydd för den personliga integriteten.

Den 2 februari går Ramberg igenom de nya reglerna och vad man som företag kan göra rent praktiskt för att följa de nya reglerna. Advokat Jennie Kastberg från Ramberg Advokater går igenom juridiken och IT-säkerhetsexperten Henrik Nermar från Silenta Informationssäkerhet ger handfasta råd för hur man rent praktiskt kan implementera de nya reglerna i sin befintliga IT-miljö.

Köp med dig lunch och titta, lyssna och diskutera ihop med ett gäng lunchkompisar. Först till kvarn gäller. Vi har ca 45 sittplatser. Arenans sittmöjligheter lämpar sig inte för bricklunch, därför erbjuder restaurang M.E.C.K. lämplig take-away-box till dig.

Var: Medieskogen (Arenan), Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, 211 19 Malmö
När: Torsdag den 2/6 kl 12.00-13.00
För vem: För alla som är intresserade
Frågor: kontakta pernilla [at] mediaevolution [dot] se
Anmälan här!