Seminarium: EasyLife

25 augusti, 2017 - 10:00 - 12:00

Kör du tjänste- eller firmabil har du krav på att föra körjournal, vilket kan vara nog så svårt att komma ihåg alla gånger. Tänk om det fanns ett enkelt sätt, där du kunde lösa saken med en knapptryckning – och knappt ens det. Med EasyLife blir det så enkelt.

Genom att plugga in den tillhörande pucken i bilens OBD-uttag får du full koll på körsträcka och var du befunnit dig. EasyLife har även funktioner för utläggshantering och reseräkningar. Fotografera med telefonens kamera, så biläggs alla kvitton i körjournalen. Enkelt och smidigt för dig som attesterar och administrerar ekonomin.

Detta seminarium syftar till att förenkla vardagen för personer och företag som använder fordon i tjänsten.

Var: Kullander, Fridhemstorget 1, 217 53 Malmö
När: Pass 1, kl.10-11, Pass 2, kl 11-12
Anmälan: marcus [dot] tennevall [at] kullander [dot] se eller på digitalkorjournal.se [Anmäl dig senast 21/8]
Bjuds på: Fika, såklart!

Frågor eller funderingar? Kontakta Marcus Tennevall, marcus [dot] tennevall [at] kullander [dot] se, 072-402 70 21